Oppkobling HTF 2006

 

Jeg har satt sammen et koblingsskjema for HTF06, slik at vi kan komme fort igang med å sette opp komponentene. Trykk på bildet for en større versjon og print den gjerne ut med en fantastisk fargeskriver.

Det som er en av utfordringene i år er alle overgangene mellom phono og XLR (markert som gule firkanter på bildet), samt at vi trenger en del XLR-kabler. Det er vel stort sett Jørn og Torsen som har befatning med PA-utstyr og kan skaffe slikt til veie...

Her er en oversikt over kabler vi trenger:

6 overganger phono/XLR (Pål 4, Torsen 4, Rune 2 OK)

12 XLR-kabler (Torsen 8, Jørn 4 OK)

9 phono-kabler (Pål, Rune, ++ OK)

10 høyttalerkabler (2 - 10 meter...) (Pål, Rune, Jørn, ++ OK)

 

Hvis noen kommer på noe mer så spytt ut!


Behringeren er en såkalt "speaker manager"-boks. Det er en usedvanlig smidig boks med 3 innganger og 6 utganger, hvor hver enkelt utgang kan være en mix av de 3 inngangene og med diverse filtere satt på. Se forøvrig denne linken hvor jeg skrev litt om denne boksen i et 7.1-oppsett.

For å gjøre en lang historie kort: DCX 2496-boksen (i det skisserte oppsettet vårt) kan med noen tastetrykk bytte mellom:

- Kjøre bare HiFi-frontsettet
- Kjøre bare PA-frontsettet
- Kjøre PA-kassene som mellombasser og HiFi-kassene som "topper"

Dette gjør det lett for oss å sammenligne lyden fra stue-høyttalere og PA-høyttalere. 2496'en kan også brukes til å korrigere evt. frekvensgang-ujevnheter, men det skal vel egentlig Yamahaen til Thomas gjøre, så vi bør kanskje holde fingrene unna akkurat denne delen...